Review: Beloved Slings

beloved sling, review, meningWisten jullie dat doekjes ook op reis gaan? Dit kunnen verschillende redenen hebben, gewoon omdat de eigenaresse het leuk vindt, dat anderen dit doekje proberen. Een andere reden kan zijn, dat een doekje moet worden zacht gemaakt. Sommige materialen zoals hennep en linnen kunnen goed stug voelen, als ze nieuw zijn.

Voor de tester erg leuk om verschillende doeken en dragers te proberen, zonder aanschafkosten te hebben. Over het algemeen, mag je een doek of drager 2 weken testen en is het de bedoeling, dat je doek ook iedere dag gebruikt. Daarna gaat de doek naar de volgende tester. Ik zie met name het voordeel, dat ik materiaal kan testen voor mijn Doekenbieb. Ik vraag mij dan af, of deze doek of drager een echte toegevoegde waarde heeft voor mijn klanten. Als waardering voor het testen, stopt iedere tester een kleinigheidje in de doos. In de draagwereld is iedereen gek op chocolade en Fair Trade thee of iets dergelijks. Leuke bijkomstigheid.

Tijdens de periode van Oud & Nieuw had ik dit prachtige doekje van Joyce​ te logeren. Joyce had deze doek gewonnen, lucky her! 😀  Beloved Slings​ kende ik nog niet en was ook erg nieuwsgierig. De dames, die de doek voor mij hadden, waren erg enthousiast. Ik kreeg de Cool Mint maat 7 om te testen.

De dames die voor mij in de reis zaten, hadden het doekje al lekker zacht gemaakt. Ik heb de doek één keer met mijn oudste geknoopt, maar mijn ribben vonden het nog niet prettig om zoveel druk erop te hebben. Ik had mijn ribben gekneusd, vanwege langdurig hoesten. De dagen erna maar heerlijk met de pop geknoopt, die zit tenminste stil.

Ik ben echt verliefd geworden op de doek en overweeg zelfs om er één aan te schaffen in een maat 7. De doek is heel soepel en eenvoudig aan te spannen, waardoor de doek een fijne doek kan zijn voor beginnende knoopsters.  Ook mijn kinderen waren gek op de doek, met name door het printje. Welke kleuter wil nou niet in een doek zitten met een ijsjes-print! De kleur van deze doek is prachtig.

Mijn Didymos Elips is gesneuveld tijdens onze vakantie op Corsica en mis hem zo. Deze Beloved Slings zou hem met veel liefde kunnen vervangen. Waarschijnlijk wordt deze binnenkort toegevoegd aan de Doekenbieb.

Geen reactie's

Geef een reactie