Lekker tegen papa aan

papa. draagpapa, draagconsultVrijdag ontving ik een mailtje van een jonge mama. Haar zoontje was 4 weken te vroeg geboren en maakt het gelukkig ontzettend goed. Hij is inmiddels lekker thuis. 

Ze wonen op een bovenwoning en moeten steile trappen af om bij de straat te komen. Daarnaast heeft ze nog steeds bekkenklachten, wat het haar onmogelijk maakt om de kinderwagen naar beneden te tillen. 

Via de Kraamzorg de Eilanden hebben ze een mooie rekbare doek van SmallVips ontvangen, wat een mooi geschenk! De behandelaar van mama haar bekken, heeft haar geadviseerd om deze draagdoek te gaan gebruiken, zodat ze in ieder geval lekker naar buiten kon, zonder haar bekken te zwaar te belasten. Of ik op kort termijn tijd had om een consult aan huis te doen. 

Door de Negenmaandenbeurs was ik wel beperkt in mijn tijd, maar gelukkig konden we allen op dinsdagavond en reed ik dinsdagavond richting Rotterdam Kralingen met een auto vol poppen en draagdoeken, want papa wilde ook graag deelnemen aan het consult. Het is zo fijn, dat steeds meer papa’s gaan dragen, want ook voor hen biedt dragen zoveel voordelen. 

Na eerst samen te hebben geoefend met de poppen, durfde papa het wel wel aan om de kleine man in de draagdoek te doen. Ook deze papa was weer een natuurtalent met knopen. Na voorzichtig de handelingen geconcentreerd uit te voeren, zat het kleine mannetje heerlijk in de draagdoek tegen papa aan. Niet veel later lag hij heerlijk tevreden te slapen. <3 En mama? Die kon alleen maar verliefd kijken naar haar 2 mooie mannen. 

Op mijn vraag of ik aan hun verwachtingen heb voldaan, kreeg ik het fijne antwoord: Jaaa boven mijn verwachtingen, wat fijn dat we toch een consult hebben gedaan! Ben zo blij, we gaan hier veel plezier aan hebben. Zodra we toe zijn aan de volgende stap naar een geweven doek, dan weten we je te vinden! ​

Jullie begrijpen, dat ik vol energie naar huis reed, wat een fijn consult! Een kindje slapend achter laten in de doek bij papa, dat is waar ik dit toch voor doe! 

Geen reactie's

Geef een reactie